top of page
IMG_0678_edited_edited_edited.jpg

Wie ben ik

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij. Ik ben Miranda van 't Veer het gezicht achter Hormoonadviseur. Ik heb mijn opleidingen als  Orthomoleculaire Gevorderd en Trainer Hormoonfactor succesvol afgerond.

Daarnaast heb ik verschillende scholingen/ cursussen gedaan en zal dit ook blijven doen, ik ben natuurlijk nooit uitgeleerd. Ook met boeken die ik lees, verbreed ik mijn kennis. 

Na jarenlang zelf hormonale klachten te hebben gehad, hierdoor was ik erg vermoeid, had last van moods wings,  ik was gestrest en het slapen ging slecht. Ik ben erover gaan lezen en mij hierin gaan verdiepen en specialiseren en met succes. Voor mij waren het kleine aanpassingen, waarmee ik grote gezondheidsvoordelen heb bereikt. Meer verse groentes en noten eten en melk laten staan. De juiste balans vinden tussen zo nu en dan lekker genieten, maar wel weer de draad oppakken. Ook is het belangrijk dat je op de juiste manier ontspant en beweegt. Door deze combinatie ben ik mij weer fit en energiek gaan voelen en heb ik mijn nachtrust weer terug. Dit gun ik iedereen en om deze reden ben ik mij gaan ontwikkelen tot Hormoonadviseur. Iedereen verdient het om genoeg energie te hebben en lekker in zijn vel te zitten. Ik focus mij niet alleen op voeding, maar ook op andere belangrijke factoren als stress, beweging en ontspanning.

Door de jaren heen is het klantenbestand enorm gegroeid, maar de focus is steeds hetzelfde gebleven. Hormoonadviseur is een professionele hormoon specialist, gepassioneerd over gezondheid, voeding en het geluk dat hieraan verbonden is.

De ontwikkeling op het gebied van voeding en gezondheid gaat razendsnel, dit houd ik zo goed mogelijk bij door verschillende opleidingen, cursussen en lezingen bij te houden.

Scholingen/ cursussen:

- Voetreflextherapeut

- Orthomoleculair Voedings- & Suppletie adviseur

- Trainer Hormoonfactor

- Darmvitaal

- EMB Bloedtest

- Hormonen & Gedrag

- Orthomoleculair Hormoonspecialist

- Intermittent fasting

- Orthomoleculair Specialist Maag Lever Darm

bottom of page